Matész hírlevél feliratkozás

A MATÉSZ Hírlevélre történő feliratkozáshoz kérjük, adja meg adatait.

captcha
Kérjük, írja be a bal oldalt megjelenő karaktereket a jobb oldali mezőbe! A kis- és nagy betű is számít!
Feliratkozom a MATÉSZ Hírlevélre, és ezzel hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

A feliratkozás és az adatok elküldése után a megadott e-mail címére kap tőlünk egy levelet – feliratkozását az abban található linkre kattintva tudja véglegesíteni. Köszönjük!

Adatait bizalmasan kezeljük, és csak a MATÉSZ Hírlevél küldése céljára használjuk fel. Hírlevelünkről a későbbiekben bármikor leiratkozhat a MATÉSZ Hírlevél alján szereplő leiratkozás linkre kattintással vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő e-mail küldésével, illetve a Magyar Téglás Szövetség címére (1095 Budapest, Soroksári út 48., 11. épület IV. em. 12.) postai levél küldésével.

Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat annak érdekében, hogy megértse, hogyan kezeljük személyes adatait, és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait.

Facebook megosztásGoogle Plus megosztásTwitter megosztásLinkedIn megosztás